Skip to main content
Nieuws Nieuws

Nieuws

Home  › ... Vereniging CNS › Nieuws

De eerste stappen naar nieuwbouw van de school zijn gezet, conform het integraal huisvestingsplan van de Gemeente Gouda.

27-1-2024 Nieuws
CNS Gouda behaalt mijlpaal: afsprakenbrief nieuwbouw Livingstoneschool ondertekend

De Livingstoneschool in Gouda is verouderd, te klein en voldoet niet meer aan de eisen van de huidige tijd. Gelukkig zijn de eerste stappen naar nieuwbouw van de school gezet, conform het integraal huisvestingsplan van de Gemeente Gouda.

Uit een selectie heeft CNS Gouda ARCOM architectuur + bouwmanagement geselecteerd. Arcom gaat graag de uitdaging aan om met ons op dezelfde unieke locatie een nieuw gebouw te ontwikkelen. 

De komende periode worden de afspraken samen met de gemeente vastgelegd, waarna de voorbereidingen voor het ontwerpen van de nieuwbouw starten. Daarbij worden de verwachtingen van alle belanghebbenden geïnventariseerd, zodat er een schoolgebouw komt wat goed past bij onze wensen. Hierbij worden diverse werkgroepen betrokken, met o.a. kinderen, ouders en teamleden.

We zien uit naar een prettige samenwerking en een mooi proces! Samen gaan we voor modern, bewust christelijk onderwijs in Gouda!

meer nieuws

Home

Lid worden

Lid worden

Menu

Login

Contact